Komplett utvalg av armering og betongtilbehør til plasstøpt betong. Vi produserer og leverer armering over hele Norge til alle typer prosjekter.

På våre 7 produksjonssteder i Oslo, Drammen, Kristiansand, Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø produserer vi alt fra armeringsnett og rullarmering til støpesteng og avstandsholdere. Vi har den riktige løsningen uansett prosjekt eller prosjektbetingelser.

Velkommen til Nordens største produsent av armeringsprodukter!

Produksjon med miljø, kvalitet og økonomi i tankene.

Vi tilbyr et komplett utvalg av armeringsprodukter og betongtilbehør, alt som trengs til plasstøpt betong. Vi produserer og leverer armering over hele Norge til alle typer prosjekter.

På våre produksjonssteder produserer vi alt fra armeringsnett og rullarmering til støpesteng og avstandsholdere. Vi har den riktige løsningen uansett prosjekt eller prosjektbetingelser.

Løsningsorientert leverandør

Vi hjelper våre kunder med å nå oppstilte prosjektmål og kjente utfordringer.  Hvis leveringstiden er kritisk, er vi alltid i nærheten. Hvis monteringstiden er kritisk, har vi tids- og ressursbesparende produkter som rullarmering, sveiste kurver eller spesialnett. Hvis logistikken er utfordrende, har vi logistikktjenester som lossing med kranbil, sorteringstjenester og just-in-time-leveranser.

Spesifisering og startmøter

Vi er behjelpelige med spesifisering, kvantifisering og design av armeringsløsninger på hvert arbeidssted basert på de retningslinjene vi blir enige om på startmøtene. På startmøtene går vi gjennom prosjektets planlagte fremdrift, etablerer leveringsplaner og kommer frem til den presise planen som passer best for ditt prosjekt.

  • Kamstål
  • OK-stol
  • Armeringsnett
  • Prefabrikkert
  • Armering på rull
  • Mekanisk armeringsskjøt – Lenton