Kjære alle,

Vi lever i en tid som kan sammenlignes med en nødsituasjon, og vi har allerede blitt tvunget til å endre mye i vår tilværelse for å håndtere denne verdensomspennende krisen. Regjeringer rundt om i verden tar eksepsjonelle skritt for å begrense spredningen av dette viruset ved å begrense sosial kontakt. Hovedmålet med disse tiltakene er å hjelpe helsevesenet til å takle det økte antallet mennesker med alvorlige tilstander forårsaket av viruset. Det er kritisk at vi har tilstrekkelig kapasitet på sykehus til å gi god omsorg til de som trenger det mest.

For oss på CELSA, for våre familier, for våre kunder, leverandører og alle som jobber med oss, er det beste vi kan gjøre at vi alle handler ansvarlig og gjør alt vi kan for å begrense spredningen av viruset. I denne ånd tok Celsa forrige uke en rekke tiltak innenfor våre virksomheter – sikkerhetsavstander, reduserings av kontakt mellom skift i produksjon og hjemmekontorer for alle som har mulighet.

Vi vil leve under disse omstendighetene i en periode nå, så det er viktig at vi lærer å takle denne nye situasjonen og samtidig støtte samfunnet vårt i å møte denne gigantiske utfordringen. Dette betyr også at vi må gjøre vårt ytterste for å holde CELSAS virksomhet i gang.

Dette krever innsats og fleksibilitet fra oss på CELSA, men som vi har bevist før, er vi klare for denne utfordringen. I dag vet vi ikke hvordan situasjonen vil utvikle seg.  Men du kan stole på at vi i CELSA vil legge all vår energi og fokus på å gi våre kunder behovet for armerings produkter for bygge bransjen i Norden.

Med vennlig hilsen,

Espen Marthinsen
MD CELSA Steel Service AS

Carles Rovira
CEO, CELSA Nordic

Anbefalte nyheter