Hent AS og Celsa Steelservice har signert ny samarbeidsavtale på alt innen armerings produkter. Vi er veldig fornøyd med å fortsette vårt gode samarbeid med Hent da de er en stor Nasjonal Entreprenør  som er veldig viktig for oss å ha med videre .

Hent uttaler følgende om den nye avtalen : «I HENT ønsker vi oss leverandører som er gode på miljø og som kan dokumentere lave klimagassfotavtrykk. Som en del av vårt miljøengasjement stiller vi miljøkrav i våre leverandørvalg, og prioriterer samarbeid med aktører som kan bidra med miljøvennlige materialer og bærekraftige løsninger. Celsa sin produksjon i Mo i Rana er blant verdens mest miljøvennlige med resirkulert stål og fornybar energi. En leverandøravtale med Celsa inngår derfor naturlig som en liten del av HENT sin satsning på miljø og bærekraft. Markedet etterspør grønne løsninger, og armering fra Celsa gir et bidrag til at vi i HENT kan levere miljøvennlige bygg og redusere våre klimagassutslipp.»

Den nye avtalen er gjeldende for 2020-21 og er et ledd i vår strategi med å kunne tilby høy kvalitet og lokal service med « bærekraftige løsninger « sier salgsdirektør Asle Nordås.

Anbefalte nyheter